2021年12月11日(土)

第9回学術シンポジウムを開催します

愛媛大学プロテオサイエンスセンターでは、「難病のプロテオ医学研究2021 The Genetics, Biology and Epidemiology of Diseases of Poverty」と題し、第9回プロテオサイエンスセンター学術シンポジウムを開催いたします。

なお、新型コロナウイルス感染症対策のため、参加者を学内に限定のうえ、先着100名様としておりますのでご了承ください。また、今回は全編英語での開催となります。

皆さまのご来場を心よりお待ちしております。

We are pleased to announce the 9th Annual Proteo-Science Center Symposium titled "The Genetics, Biology and Epidemiology of Diseases of Poverty" in English.

The symposium will be held under the countermeasure of the covid-19, so we ask you about the following requests when you come to the venue. The number of participants is limited to 100 on a first-come, first-served basis, so please register as early as possible.

Please check the attached poster for information in English.

【日時】令和3年12月11日(土)13:00〜18:00

【場所】愛媛大学医学部創立40周年記念講堂

【プログラム】ポスターをご覧ください

お申込みはこちら

新型コロナウイルス感染状況によりオンライン開催に変更になる場合は再度お知らせします。お申し込み済みの方には、メールでご連絡いたします。

第9回プロテオサイエンスセンター学術シンポジウム ポスター