2018年09月12日(水)Nanka Memorial Hall & Common Lecture Building B (1st floor)

Invitation to Protein Island Matsuyama (PIM) 2018 International Symposium (September 12, 2018)

PIM2018 International Symposium, which will be our 16th year, will be held as follows. Leading researchers will give special talks in this symposium.

Check our website for the detail:

Also, we will hold Poster Session at the symposium and Young Researchers’ Meeting to ensure wider participation and enhanced interaction with young researchers.

For both the International Symposium and Young Researchers’ Meeting, advance registration must be made on the PIM website if you are interested in joining us; registration is free. We greatly look forward to your joining us.

Date
Young Researchers’ Meeting: September 11th, 2018
International Symposium:  September 12th, 2018

Venue
Nanka Memorial Hall

Target
Researchers, Business-related personnel, Graduate and undergraduate students

Lecturers
Satoshi Tashiro (Hiroshima University, JAPAN)
Daitoku Sakamuro (Augusta University, USA)
Tomoko Ishino (PROS, Ehime University)
Rogerio Amino (Institut Pasteur, FRANCE)
Ji-won Lee (PROS, Ehime University)
Nathan Pavlos (The University of Western Australia, AUSTRALIA)
Hiroyuki Takeda (PROS, Ehime University)
Toru Seo (Pfizer Inc., USA)

Registration
Deadline:  August 17th, 2018

ONLINE REGISTRATION

Details

PIM2018 Young Researchers’ Meeting

■What’s Protein Island Matsuyama (PIM)?■

With a view to making Matsuyama a global epicenter of biosciences and biotechnology-based business and shifting the business trend from silicon to protein, the first Automated Protein Synthesizer was constructed here and given the name PIM, which stands for Protein-Island-Matsuyama.

PIM2018 Poster
PIM2018 Pamphlet